At tage de bedste kosttilskud

Det grundlæggende princip for vægttab er at reducere indtagelsen af mad, mens brændende ur indhold. Dette kan generaliseres som kaloriereduktion, hvor opnåelig kaloriereduktion opnås ved at reducere indtagelsen af mad. For at opnå kaloriereduktionen ved at reducere indtagelsen af mad er det nødvendigt, at en personimum mængde kalorier reduceres. Når 2 personer spiser den samme størrelse del, det samlede kalorieindtag er reduktion med 150 kalorier.

Ifølge Usa Department of Agriculture (USDA), om spist på en dag, omkring 2,2% af en persons samlede kalorieindtag bør komme fra fedt. For hvert pund af magert kropsmasse, omkring heri pounds af fast kropsmasse bør indtages.

o Den menneskelige krop brænder omkring 20.000 kalorier om dagen; det bruger 80% af disse kalorier til at producere energi og 20% af disse kalorier, der anvendes i normal funktion. De resterende 20% af kalorierne bruges enten til energi eller opbevares som fedt.

o Det rutinemæssige krav bør være mellem 2.000 og 4.000 kalorier om dagen.

o En reduktion i fødeindtagelsen bør medføre et fald i det daglige kalorieindtag.

o En reduktion i fødeindtagelsen under vedligeholdelsesniveauet bør forårsage en mangel.

o Det utilstrækkelige ernæringsniveau, som er årsagen til manglen, kan suppleres med indtagelse af kosttilskuddet.

De bedste kosttilskud er lavet i henhold til de vidtrækkende betingelser for mennesker og omfatter vitaminer, proteiner, aminosyrer, mineraler, enzymer, tonics, kirtel, metabolitter, sporstoffer, anti-oxidanter, probiotika, essentielle fedtsyrer, og urteekstrakter.

Forskellige kosttilskud tjener forskellige formål. Multivitaminer er gode for allreringssundhed, mens fordøjelsesenzymer er designet til at hjælpe fordøjelsen. Bodybuilding kosttilskud hjælpe bodybuildere, vægt løftere og dem, der arbejder ud til at forbedre atletisk dygtighed.

Disse kosttilskud kan administreres på forskellige måder, såsom mundtligt, via huden eller ved injektion. For dem, der hellere ikke tager dem, er dette normalt pulver og blandet i drikkevarer eller mad. De kan også købes som et enkelt supplement, men for marketingfolk af disse produkter ville det være bedre at fortælle forbrugerne, at de faktisk ikke er kosttilskud, men snarere en erstatning for dem.

Markedsføringen af disse produkter hævder, at bodybuilding kosttilskud kan hjælpe med at producere muskler, øge udholdenhed, forbedre omsætning, forebygge søvnløshed, og hjælpe med ønsket om at spise fornuftigt. Producenterne giver ikke afkald på at hævde, at der vil ske nogen mirakuløs ændring i kroppen af bodybuildere. Der er dog en masse litteratur og fakta til støtte for reklame påstande.

Hvorvidt disse bodybuilding kosttilskud har nogen effekt i kroppen er åben for spørgsmål, især da der ikke er nogen beviser, der beviser, at disse kosttilskud eller disse bodybuilding kosttilskud har nogen dårlige bivirkninger. Vi kan kun gå efter, hvad marketingfolk påstand om disse kosttilskud. Læs påstandene og tænk derefter, hvis du kan acceptere at købe dem. Pas på de falske påstande, som nogle virksomheder fremsætter, fordi der er mange virksomheder, der fremsætter falske påstande om deres produkter, og da forbrugerne normalt er for dovne til at kontrollere, er der et stort marked for falske annoncerede produkter.

Hvad er det bedste bodybuilding supplement? Det afhænger af dit mål: er du ønsker at tabe fedt, opbygge muskler, eller ophold på din nuværende kropsform. Hvis du ønsker at bo på din nuværende form, så intet fungerer bedre end en almindelig kost og træning, intet andet er garanteret. Men hvis du ønsker at tabe fedt og opbygge muskler, så skal du spise gode fødevarer og supplere når det er nødvendigt.

Nogle ting at huske, når du vælger en bodybuilding supplement:

* Der er en forskel mellem kosttilskud og narkotika. De fleste bodybuilding kosttilskud er ikke beregnet til at forårsage betydelige bivirkninger som farmaceutiske lægemidler. De er designet til at hjælpe kroppen med at reducere det usunde fedt, den producerer på grund af de usunde spisevaner, som kroppen har. Bodybuilding kosttilskud i virkeligheden bidrage til udviklingen af et sundt stofskifte og en stærkere krop.

De fleste bodybuilding kosttilskud er beregnet til kun at blive brugt på kort sigt og ikke at forlænge en persons ordforråd. Kosttilskud kun arbejde for de mennesker, der planlægger at holde sig til deres slankekure planer, og som besidder de mindstekrav for at få muskler.

* De bedste kosttilskud til bodybuilding er dem, der indeholder nok kulhydrater til kulhydrat forholdet kroppen kræves for kropsvækst.

Spise en ordentlig kost og udføre regelmæssige øvelser hjælper meget med at opbygge sunde muskler, men nogle gange er det ikke nok. Der er tidspunkter, hvor en person ikke kan få den grundlæggende styrke, udholdenhed og udholdenhed er nødvendig for at blive involveret i regelmæssige øvelser og dyrke sport. Dette er grunden til bodybuilding kosttilskud er nødvendige.

Regelmæssig indtagelse af et supplement hjælper med at give kroppen mere energi og udholdenhed, der gør det muligt for kroppen at gennemgå intens træning, der hjælper med at opbygge flere muskler.

Skriv kommentar