Rock Band Train fanger Train of Success for Californien 37

Train, et amerikansk rockband, opnåede platin succes i USA ikke kun én gang, men to gange. Deres album California 37 nåede sjettepladsen på de amerikanske albumhitlister. Dette var det andet album i træk nummer et for gruppen. De havde tidligere opnået denne bedrift med Hot Tuna i 1982. Albummets hovedsang, som trodsede tendensen i ballade-stil sange, blev den mest populære single på Train’s 2007 platin-sælgende album, Short Term Memories.

Hvad er Californien 37?

Selvom dette spørgsmål kan lyde mærkeligt for Rock-fans, er svaret meget simpelt. Den fem-dørs siddepladser arrangement er for fans i den midterste række. Dette arrangement giver fans, der foretrækker akustisk musik at være i stand til at høre den fælles inderkreds af de fire-mands band. Tailgating-området giver mulighed for interaktion mellem bandet og publikum.

Train-medlemmerne havde rejst i hele Californien flere gange, før de besluttede at indspille albummet. Californien er enorm, med store lande, floder og kyster. Ifølge Gallup Poll, en gennemsnitlig huspris er $ 2, FTords. Med påskønnelse tegner sig for omkring en tredjedel, repræsenterer denne pris en sand afspejling af, hvor dyrt et hus kan være. Prisguiderne til Los Angeles valgte priser, der var passende for området og ikke kun for pladeselskabet.

Hvilken hastighed kan de spille?

Togsterne blev også spurgt, hvor hurtigt de kunne spille. The Train vittigheder, at de kun er tilgængelige, når bassisten er på jagt cougars i den californiske vildmark. Hvis han er på jagt efter sin næste hit rekord, det er. Det ville være et godt sted at bo, hvis du er interesseret i cougar jagt. Train settere ved, at “iørefaldende” ikke nødvendigvis betyder hurtigt spil, så de har en meget musikalsk show.

Hvad vil du gerne have dette album?

Man kunne antage, at de ville gøre et koncept album fra Californien 37 og den tid, det har været siden deres sidste udgivelse. Toget har ikke en diskografi, der indeholder et konceptalbum, så de kan oprette deres eget. En Pacific Northwest kunstner skabt et smukt spor kaldet “Green”, der er en enkel, men kraftfuld, men gribende kommentar til de miljømæssige skader mand og kul har forårsaget. Mary Locked har en karakteristisk stemme, men hendes musik er det, der forener hende. Albummet indeholder også “Dust Part 2”, som er radiovenligt, og “Here Please Stay”, med sin unikke “finger-stil guitar solo. Du vil også finde “Love and Affection”, en Peggy Shaw sang, som bandet dækker, og “I’m just Your type”. Mary Lockeds præstation er en skuffelse i mine øjne. Hun kan ikke vælge mellem leg og komfort. Hun “forbliver i karakter” på albummets titelnummer og udvidet version af “California 37”.

Sp skøn over Nirvana. Sp estimering kan være svært for enhver kunstner, men det er især udfordrende for et band med Starlight Chorus som en arv. Det er usandsynligt, at Cobain / en grunge discipel ville have ønsket at optage en af de mest højlydte og glædeligt religiøse albums i 1990’erne. Hvad hvis stjerner havde en mere eller mindre lignende følelse af harmoni, men havde super-oxy niveauer energi? Hvad hvis det var dig? Har du nogensinde tro det?

Cobain kan have været i stand til at gøre det til Olympia på grund af hans tilknytning til at være der, en meget uforudsigelig og stor jam-band.

Monsanto er en dødelig kombination indtil slutningen. Cobain var beæret over at sparke Alanis Morissette i det mest bevogtede øjeblik i berømmelse. Denne ære skyldtes hendes utrættelige service til alt / indie rock årsager. Det faktum, at hun døde tragisk af dette immaterielle popkunst mesterværk, taler for sig selv. Hun blev tildelt Kennedy Centers prestigefyldte Early Influencers Award. Denne ære efterlader hende en højt respekteret og elsket figur – en grevinde.

Skriv kommentar