Vær ikke for stærk

I denne uge vil jeg dele en sikker måde at få kvinder ignorere dig og afvise dig. Det er positivt. Hvorfor? Du advarer hende psykologisk om din interesse for hende. Hun vil derefter begynde at tænke på dig og blive beruset.

Hvorfor advarer jeg dig om at “komme for stærkt?” Du behøver ikke at gøre det ved at få hende til at se perfekt ud, mens du binder hendes knuder. Hvad du gør, når du interagerer på det niveau med hende, er hvad jeg hentyder til.

Det er sådan her: Som kvinden “ifies”, bliver du for stærk, mister din ro og får alle ophidset og vaklende, ligesom en lille dreng at få hans mandler gnides. Det er let at se forskel på en lille pige, der er smitsom og en, der er for aggressiv.

Dette problem kan løses ved at omdefinere fysisk interaktion som legende, ikke aggressiv, sjov. Fysiske forhold er en tovejs ting. Det er ikke en konkurrence. Du leger, driller og slapper af med hende. Hvis du bliver for sikker (dette er, når du tillader usikkerhed at komme ind i dit sind), kan du nemt forstyrre hende. Hendes ansigt vil afspejle dette og lade dig det vide.

Hvis du tager fysisk kontakt med en person i en social interaktion, kan det blive seksuelt ladet. Kvinder er forskellige. Der ville ikke være en seksuel anklage, hvis de var.

Det er dit mål at underholde, stimulere og overraske hende. At forkludre hendes sind og overraske hende, mens hun stadig er venlig og samtale. Hvad gør en kvinde mere attraktiv end dig, hvis hun bliver “din dig” i stedet for den attraktive “dig?” Vi kan gøre det bedre, det gik op for mig.

Dette er den bedste måde at løse dette problem på. Behandl den pige, du elsker, som en kvinde, og forvent, at hun betragter dig som sin ven, ikke hendes kæreste. Det var hårdt arbejde, men jeg lærte sandheden på den hårde måde. Efter nogle selvransagelse, jeg endelig gav op og begyndte at holde min egen private session. Jeg lærte, hvad der var galt.

Kort sagt, konkluderede jeg, at hun var for meget opmærksom på mig, og at jeg ikke lyttede nok. Frygt var en faktor i min usikkerhed, der forhindrede os i at forbinde. Jeg indså, at kvinder værdsætter F etik og efter ordrer. Du mister hendes gunst, hvis du ikke søger hendes godkendelse.

Dette er helt modsat, hvad de fleste nybegyndere gør. For at komme i deres bukser bruger de en kvindelig ven som guide. Når kvinden afviser dem, ser de, at det er en stor ting. De føler, at kvinden er væk for evigt. Du kan stole på mig. Det er den forkerte type interaktion. Det er ligesom en stof opdatering. Det er dig, der er ondskaben, ikke den storslåede levende. Så handle i overensstemmelse hermed. Må ikke falde for nogen falske feminine. Fake det, indtil det er ægte, så bryde det ned, men med en masse kærlighed.

Min personlige forskning førte mig til et par dusin ebøger om menneskelig adfærd, social dynamik, og et par dusin bøger om dating. De fleste af disse var store, men mange af dem er behæftet med fejl.

Hvad har alt dette at gøre subtilt med at samle op og date? Disse taktikker og teknikker er gode til gadekampe mænd, fordi de er blevet testet i marken. Disse teknikker er blevet raffineret over tid og perfektioneret af mennesket. Denne teknik er mest effektiv, når den bruges med hot farm piger. Disse piger er gode til alle, der leder efter et langvarigt forhold, og ikke kun en nat står.

Vær opmærksom på, hvad hun siger, og lyt efter hendes subtile signaler. Det er her de socialt baserede spil begynder. Husk, at hun er en kvinde og kvinder er naturligt tiltrukket af forførelse og er meget gode til det. Gør det ikke til et problem for kvinder i alle aspekter af din dag. Gør det til et af mændenes problemer.

Skriv kommentar