Afklaring af MediaFire-poster med Media Warehouse 9

Apple iPod er blevet den konsekvente nummer et sælger digital musikoptagelse og deling enhed af klart definerede musikelskere. Selvfølgelig er at eje og bære den mindste gadget ikke nødvendigvis gøre dig til en musik geni. genrer af musik, baggrund og live-optrædener, interviews med fantastiske mennesker, interviews med mindre end herlige mennesker, og lokale og globale begivenheder er nogle ting, der kan efterlade dig ønsker for mere.

Med iPod kan du tage gætteriet ud af at dele din yndlingsmusik med andre. Ved hjælp af knappen Del kan du dele alle dine yndlingsfiler, en bedste video med venner, alle dine yndlingsprogrammer, alle dine sociale netværksaktiviteter, selv dine almindelige tilstands vitale tegn som temperatur og fugt, youramps og smertestillende medicin, nyheder, sport og vejr, bogstaveligt talt alt hvad du vil smide derinde, alt sammen for sjov, uden at oprette forbindelse til et netværk eller gøre andet end at åbne din iPod. Deling af musik er let at gøre, alt hvad du skal gøre er at klikke på knappen Del.

Den mest populære fordel her er muligheden for at tage al din musik i din foretrukne bærbare enhed og lytte til den, når du vil, på enhver computer, hvor internetforbindelsen er tilgængelig. Selvfølgelig kan du også gøre dette på dit wi-fi-hjemmenetværk. Der er også mange ekstra funktioner, der er tilgængelige på iPod’en, såsom brugerdefinerede ringetoner fra iTunes Store, ekstra ferietemaer, spil, nyhedsfeeds og fotoapps, som du kan holde trit med dine venners sociale liv. Dette er kun nogle få af de mange ting, du kan gøre med musikafspilleren på din iPod.

Så for dem af jer wholisted de bedste grunde til at eje en iPod, jeg forestiller dig at have en lignende oplevelse. Der er mange af os, der er konverterer til den digitale musik indsamling metode, og det altid undrer os over de ting, vi gerne vil gøre med den lille gadget.

Her er en liste over yderligere grunde til, at du måske ønsker at få en iPod, når du er færdig med at læse denne korte Mobiltelefon Review:

Tag din musiksamling med overalt. Med touch-down-funktionen kan du overføre musik fra din iPod til din mobiltelefon. Sørg for at konfigurere overførslen korrekt, fordi du bliver spurgt, om du vil have iTunes en kopi af den musik, du lige har hørt om. Multimedia er også en anden måde at drage fordel af iPod. Med iTunes Music Store kan du downloade alle dine yndlingsmusikvideoer, bogmærker og naturligvis lydbøgerne til din iPod. Projekter er også en god måde at drage fordel af overførselsevnen på. Du kan klassificere din musik som offentlig eller privat og tjene dine penge på at opdele de album eller grupper af musik, du ejer.

Multi tasking er også en god måde at drage fordel af iPod. I stedet for manuelt at skulle kigge efter dine yndlingsmusikfiler, kan du smide musik i en anden afspilningsliste med et par klik. På denne måde kan du lytte til musik på farten, udelukkende på din iPod, uden at skulle kigge efter en kopi i den bogstavelige computer. Dette giver dig også mulighed for at skrive e-mails på din iPod med Mail-programmet i stedet for din MSN Messenger eller uploade og dele filer med dine venner ved hjælp af konverteringsprogrammet.

overdrevent over-kiggede. De mange funktioner (navigation, holde knapper og flytte dem til iPod shop) er imponerende at bruge af iPod-brugere. Også at gå amok med de funktioner, der er noget, du ville være at ødelægge, hvis du skifter til en anden iPod-afspiller senere.

Det er også en økonomisk gadget til at eje. Ved spand belastning, koster iPod ca $ quizz!

Er det en deal breaker?

Er du Mac- eller pc-bruger? Kompatibilitet er ikke et problem med iPod, fordi det kan spille på noget, der er kompatibelt med en iPod. Du kan bruge det på en pc eller en Mac med MAC OSX eller Windows. Der er også få programmer, der kan udvikles til at spille din musik i butikken. Derfor, for dem, der er en Mac-bruger og udelukkende bruge iPod til at lave en cd eller MP3-afspiller (iPod bruger lukke power til at komme ind i butikken og kommer tilbage et stykke tid efter en sang er temmelig nok), er der også få programmer, der lader dig overføre din musik til din iPod. Et sådant program er Safeword. Et andet eksempel er evalueringer af Reverb og sende signalet til en iPod kan også lade dig overføre en vis mængde rumklang til din iPod ved hjælp af enheder US $ 35.

Eksempler:

– (Safeguard)US $ 35 for et årligt abonnement

– (Reverb) US $ 35 for et års abonnement

– (afspilningssoftware) US $ 65 (kun én gang) for et livstidsabonnement

Hvis du vil afspille din musik på en iPod, skal du blot klikke på det røde “iPod-ikon” på skrivebordet. iPod-software kan også downloades til din computer på følgende måde:

1.

Skriv kommentar