Hvordan bygger man et hus? Sådan undgår du at betale for meget

Du var glad for endelig at få nøglerne til din mursten og mørtel hjem.

Ikke at være organiseret kan gøre at bygge et hus en af dine vigtigste køb. Før du køber din grund eller grave dybere ned i jorden, skal du tage fat suspenderet interesse, utility regninger og råd satser. Du er også nødt til at overveje en livsforsikring og en bygning og realkreditlån renter.

“Men jeg har ikke råd til disse driftsomkostninger” eller “Jeg er ikke rig nok til at betale regningen”

Der er fristelse til at foretage en enorm investering i huset. Men før du får nøglerne fra ejendomsmægleren, du ønsker at købe et nyt køretøj til PS5,000. Selvom et par hundrede tusinde kan virke små, er sandheden, at det i det mindste vil koste dig PS20,000.

Der er flere måder, du kan reducere driftsudgifterne på. Men du er nødt til at forstå, at der vil være nogle omkostninger. Du kan sænke dit realkreditlån betalinger ved at oprette et lavt beløb med din realkreditinstitut. Dette vil give dig mulighed for at betale lav renter på realkredit i første omgang og gradvist stige i retning af sigt.

Du kan betale PS350 per måned, men efter 2 år ville du kun betale omkring PS210. Og efter 5 år, ville din månedlige afdrag på realkreditlån er steget til PS5,500. Overvej driftsudgifterne, og hvor meget du vil spare på renten. Dette kan betyde, at dit hus betalinger kan reduceres betydeligt.

En alternativ måde at opnå dette er at investere i at betale ned dit realkreditlån tidligt. Dette vil resultere i mindre månedlige betalinger. Du får stadig de samme fordele ved de lavere startbetalinger.

Bottom line: Det er altid en god ting at målrette hjem køber markedet fra dette perspektiv. Men sørg for at du har identificeret de bedste realkreditlån aftale, så du kan udfylde omkostningerne lag, så du kan sænke dine driftsomkostninger. En nominel førtidig tilbagebetaling omkostninger kan også indgå i et realkreditlån. Dette ville give dig mulighed for at betale dit realkreditlån tidligere og spare penge på driftsomkostninger. På lang sigt kan det betyde en betydelig besparelse.

Du bør bruge disse tips til at hjælpe dig med at holde dine løbende udgifter lave og holde dig på dine fødder økonomisk. Mikrobølgeovnen kan være den nyeste opfindelse, og det er en stor mulighed for mange. Men i slutningen af det hele er det dine personlige penge. Så gå videre og nyde fordelene, men sørg for at kende risiciene.

Skriv kommentar